Menus

Degustatiemenu
DEGUSTATIEMENU
 
Van 23 april tot 30 mei
 
Wachtbordje
 
***
 
Tartaar van Melkkalf
Waterkers – IJs van Paarse Mosterd
Foie Gras Krullen
 
***
 
Langoustine en Langgegaard Spek
Consommé van gebrande Ui
Gefermenteerd Brood
 
***
 
Tarbot onder de Grill
Prei – Piquillos – Timut Peper
 
***
 
Kwartel Royale met Zomertruffel
Asperges – Brocolli
Sherry Reductie
 
***
 
Bord van verfijnde Kazen (suppl.) **
 
***
 
Aardbeien
Krokante Chocolade - Olijfolie – Sorbet Basilicum
 
** Met kaas, zonder dessert (+ 7,00 €)
Met kaas en dessert (+15,00 €)
 
Prijs : 62,00 €
Forfait aangepaste wijnen (t.e.m. het hoofdgerecht) : 35,00 €
 
De menu wordt geserveerd voor gans de tafel
 
Speciale verzoeken zoals bv een allergie, vegetariër, kindermenu, …
dienen op voorhand doorgegeven te worden

 

A la carte
Mogen wij u vriendelijk vragen er rekening mee te houden dat al onze gerechten op het moment zelf worden bereid en daarom uw keuze à la carte te groeperen.
Dit om lange wachttijden te vermijden voor zowel u als de andere klanten.
 
De chef is u dan ook dankbaar om vanaf 5 personen een menu te kiezen.
 
 
VOORGERECHTEN

Witte Asperges uit onze streek op z’n Vlaams

Bellotaham
25,00 €
 
Tartaar van Melkkalf
Waterkers – IJs van Paarse Mosterd
Foie Gras Krullen
25,00 €
 
Gebakken Ganzenlever
Rabarber - Balconville Azijn
28,00 €
 
Langoustines en Langgegaard Spek
Consommé van gebrande Ui
Gefermenteerd Brood
30,00 €
 
 
HOOFDGERECHTEN
 
TARBOT
Onder de Grill
Prei – Piquillos – Timut Peper
36,00 €
 
 KWARTEL ROYALE
Gevuld met Zomertruffel
Asperges – Brocolli
Sherry Reductie
32,00 €
 
IERS HEREFORD BEEF
Dry Aged
38,00 €
 
 
 
ONZE DESSERTEN
 
Groot  Bord van Kazen met z’n Garnituur en Notenbrood
15,00 €
 
Aardbeien
Krokante Chocolade - Olijfolie – Sorbet Basilicum
12,00 €
 
Dame Blanche
12,00 €
 
Chocolademoelleux smaak Valhrona
Bourbon Vanille IJs en Caramel
12,00 €
 
 
 
Glaasje Porto ROZÈS  ‘Do Grifo’  Spécial Réserve : 7,00 €

 

Op weekdagen
Elke weekdag serveren wij 
 
's middags :
 
EEN ZAKENLUNCH
3-gangen : Voorgerecht - Hoofdgerecht - Dessert 
aan 35,00 €
 
2-gangen : Voorgerecht en Hoofdgerecht of Hoofdgerecht en Dessert
aan 30,00 €
 
's avonds :
 
Een MARKTPROMENADE : 
Een 3-gangenmenu volgens het marktaanbod en de inspiratie van de chef
aan 45,00 €
 
ELKE DONDERDAGAVOND
 
DRY AGED BEEF EVENING :
Ierse Hereford met verse Pommes Frites en béarnaise
(Liefst vermelden bij de reservatie)
 
Enkel Hoofdgerecht : 30 €
2-gangen menu : 35 €
3-gangen menu : 40 €
Seniorendag
SENIORENDAG
 
Elke eerste maandag van de maand ('s middags)
 
(behalve indien deze samenvalt met een feestdag, wordt de Seniorendag verschoven naar de 2e maandag of de maandag ervoor)
 
Paasmaandag 06 april
Maandag 4 mei
Maandag 1 juni
 
 
Een GASTRONOMISCH MENU ALL-IN aan 65,00 €
 
Aperitief met Wachtbordje
3-gangen menu met aangepaste wijnen en waters
Koffie met mignardises
 
Reserveer tijdig - het aantal plaatsen is beperkt
Kreeftenmenu
De Kreeftenmenu is enkel verkrijgbaar op reservatie
 
Prijs : 105,00 € 
 
De menu wordt geserveerd voor gans de tafel
 
Tot Weerziens Diner
HET TOT WEERZIENS DINER
 
Zaterdag 06 juni
 
Aanvang 18 h
 
Om het wat spannender te maken, verklappen we de menu nog niet.
Het wordt een super lekker 6-gangenmenu zoals het welbekende degustatiemenu.
Voor deze speciale avond, bieden we deze menu all-in aan
(aperitief - wijn - water - koffie)
voor de ‘vriendenprijs’ van 95 €
 
Het beloofd een spetterend feest te worden !
 
(dranken tijdens het dansfeest zijn niet inbegrepen in bovenvermelde prijs)
 
 
Speciale verzoeken zoals allergieën, … dienen op voorhand doorgegeven te worden.
De avond zelf is het niet meer mogelijk nog enige aanpassing te doen.
 
In het weekend is enkel de degustatiemenu verkrijgbaar.
Wenst u toch à la carte te eten, dienen wij uw keuze op voorhand te kennen.