Welkom!

Er was eens ... zo beginnen alle sprookjes ...
 
Zo droomden wij ervan ooit ons eigen restaurantje te runnen.  
En 14 jaar geleden begon ons sprookje, want onze droom werd werkelijkheid,
Le Saisonnier was geboren.
Met hard werken, vallen en opstaan, mogen we toch met enige fierheid zeggen dat we van het 'fermetteke' op de Klei een culinair oord gemaakt hebben.  Velen waren van mening dat we een ster verdienen, maar zoals Luc altijd gezegd heeft 'Mijn klanten zijn mijn sterren, zij waarderen mijn kunnen'.
 
Maar...  soms neemt een sprookje een totale andere wending en wordt het verhaal plots heel spannend...
Zo verandert het decor van het sprookje 'Le Saisonnier in Opwijk' naar een plekje ergens in Frankrijk.
Ja, kortelings hebben we besloten de bladzijde na 14 jaar volledig om te slaan en een nieuw avontuur tegemoet te gaan.  We vertrekken eind juni naar ons nieuwe stekje in de streek 'Le Gers' in Frankrijk om daar ons sprookje een nog mooier vervolg te geven.
 
We willen iedereen bedanken voor de vele bezoeken, het was ons steeds een genoegen jullie van dienst te mogen zijn.  Al die lovende kritiek gaf ons telkens de voldoening en de moed met veel plezier verder te doen.
 
Met velen van jullie hebben we ondertussen een hechte band en we kunnen dan ook niet plots 'einde' zetten in een verhaal die zeker nog niet klaar is. 
Neen, we nemen jullie verder mee in ons sprookje, want je kan ons blijven volgen op onze huidige website of je kan je ook inschrijven in 'nieuwsbrief' op de website, dan krijg je elk nieuw hoofdstuk van ons verhaal in Frankrijk regelmatig in je mailbox en een mailtje van jullie krijgen doet ons natuurlijk ook altijd plezier.
 
Vóór deze wending is dit eerst nog het scenario in Opwijk :
 
We verwelkomen u nog graag in Le Saisonnier tot 30 mei.
 
Onze trouwe senioren verwennen we nog een laatste keer op maandag 01 juni.
 
Het 'tot weerziens'-diner zal doorgaan op zaterdag 06 juni.
De menu zal eerstdaags op de website staan. 
Wil je er graag bij zijn, wacht niet te lang om te reserveren, want de plaatsen zijn helaas beperkt (er zijn al heel wat inschrijvingen) en het beloofd een spetterend feest te worden.
 
Tot binnenkort ...
Wordt vervolgd...